Kesäleirit 2023

Alkeisesteleiri

5.-9.6.2023

Rataesteleiri

12.-16.6.2023

Maastoesteleiri

19.-21.6.2023

Leirit

Leirit ja kurssit

Alkeisesteleiri

Harjoitellaan ratsastusta ilman taluttajia. Askellajit: käynti, ravi ja laukan alkeet. Leirin ohjelmaan kuuluu hevosen hoitoa, maastakäsittelyä, lauman tarkkailua ja varusteiden huoltoa sekä tietysti ratsastusta. Leiriläiset saavat leirin ajaksi hoitoponin ja leiri päättyy leikkimielisiin leirikisoihin. 

Rataesteleiri

Esteleirillä harjoitellaan hyppytekniikkaa puomien avulla, suunnitellaan ratoja ja käytetään aikaa hyppytekniikan kehittämiseen. Leiriläiset saavat hoitoponit leirin ajaksi ja leiri päättyy leikkimielisiin kisoihin. 

Maastoesteleiri

Esteleirillä harjoitellaan ratojen hyppämistä ja treenataan hyppytekniikkaa erilaisten tehtävien avulla. Tunneilla mennään myös kouluratsastusta ja käydään harjoittelemassa maastoesteitä.

Kurssit

Tallilla järjestetään säännöllisesti erilaisia intensiivikursseja.

Noin kerran kuukaudessa kysynnän mukaan järjestämme mm. aikuisten intensiivi-istuntakursseja. Kursseilla ratsastetaan kahden päivän alkana 2 x 1,5 tuntia. Tämän lisäksi kurssiin kuuluu 3 tuntia teoriaa. Teoriaosuus rakennetaan asiakkaiden toiveiden mukaan, mutta erittäin oleellisena osana siihen kuuluu ratsastustunnilla kuvattujen videoiden analysointi. Oman analyysin antaa myös kurssin opettaja, ja kurssin päätteeksi asetetaan tavoitteet ja mietitään omat kehityskohteet. Kurssille otetaan 4-5 ratsastajaa /kurssi.

Järjestämme myöskin maastakäsittelykursseja kysynnän mukaan.

Kysykää rohkeasti lisää!

Puolimatkan talli
Puolimatkantie 244, 04380 Tuusula
WhatsApp tai tekstiviesti 044-504 4243 /Tuulia

Copyright (c)2017, All Rights Reserved.