Puolimatkan talli tarjoaa tehokasta opetusta pienissä ryhmissä osaavilla hevosilla ja poneilla. Tyytyväiset hevoset on turvallisia myös selästä.

Tallin toiminnasta vastaa Tuulia Karilo, joka omistaa tallin miehensä kanssa. Pihalla pyörii myös erinäinen joukko sukulaisia apuna korjaamassa ja kunnostamassa maatilan vanhaa pihapiiriä.

Hevosten hyvinvointiin on kiinnitetty erityistä huomiota. Hevoset ruokitaan neljästi päivässä ja vettä on tarjolla läpi vuoden myös ulkona. Hevosilla on 2-3 vapaapäivää viikossa. Hevosia läpiratsastetaan ja niillä maastoillaan säännöllisesti. Tallilla käy hieroja.

Puolimatkan tallilla on maneesi, joka on kooltaan 22 x 48 metriä. Huonolla säällä ratsastustunnit pyritään pitämään maneesissa.

Opettajaesittely

Tuulia

Tuulialla on pitkä kokemus opettamisesta ratsastuskouluissa kuin myös yksityisten ratsukoiden valmentamisesta. Viime vuodet Tuulia on panostanut opettamiseen pienryhmissä.

Hevoskoulutus on hankittu jo vuonna 1996 Kiuruvedeltä ja jatkoa on seurannut 2004 Ypäjällä.

Tuulialla on ollut hevosia vuodesta 1991. Tuulian kiinnostuksenkohteita ovat kouluratsastus, istunnalla ja kevyillä avuilla vaikuttaminen ja nuoret hevoset. Suomenhevoset ovat lähellä sydäntä.

Tuulia opiskelee hevosyrittäjyyttä ja ratsastuksen didaktiikkaa. Syksyllä 2011 Tuulia valmistui Level 1 CR-ohjaajaksi.


Puolimatkan talli
Puolimatkantie 244, 04380 Tuusula
WhatsApp tai tekstiviesti 044-504 4243 /Tuulia

Copyright (c)2017, All Rights Reserved.