Leirit ja kurssit

Kesäleirit

Yleisleiri

Harjoitellaan ratsastusta ilman taluttajia. Askellajit: käynti, ravi ja laukan alkeet. Leirin ohjelmaan kuuluu hevosen hoitoa, maastakäsittelyä, lauman tarkkailua ja varusteiden huoltoa sekä tietysti ratsastusta. Leiriläiset saavat leirin ajaksi hoitoponin ja leiri päättyy leikkimielisiin leirikisoihin. 

Esteleiri I

Esteleirillä harjoitellaan hyppytekniikkaa puomien avulla, suunnitellaan ratoja ja käytetään aikaa hyppytekniikan kehittämiseen. Leiriläiset saavat hoitoponit leirin ajaksi ja leiri päättyy leikkimielisiin kisoihin. 

Esteleiri II

Esteleirillä harjoitellaan ratojen hyppämistä ja treenataan hyppytekniikkaa erilaisten tehtävien avulla. Tunneilla mennään myös kouluratsastusta ja käydään maastossa.
Kesäleirit 2019

Leiri I

3.-7.6.2019

Leiri II

10.14.6.2019

Leiri III

17.-20.6.2019

Leirit

Ponitalutusta lauantaisin

Kurssit

Tallilla järjestetään säännöllisesti erilaisia intensiivikursseja.

Noin kerran kuukaudessa kysynnän mukaan järjestämme mm. aikuisten intensiivi-istuntakursseja. Kursseilla ratsastetaan kahden päivän alkana 2 x 1,5 tuntia. Tämän lisäksi kurssiin kuuluu 3 tuntia teoriaa. Teoriaosuus rakennetaan asiakkaiden toiveiden mukaan, mutta erittäin oleellisena osana siihen kuuluu ratsastustunnilla kuvattujen videoiden analysointi. Oman analyysin antaa myös kurssin opettaja, ja kurssin päätteeksi asetetaan tavoitteet ja mietitään omat kehityskohteet. Kurssille otetaan 4-5 ratsastajaa /kurssi.

Järjestämme myöskin maastakäsittelykursseja kysynnän mukaan.

Kysykää rohkeasti lisää!

Puolimatkan talli
Puolimatkantie 244, 04380 Tuusula
044-504 4243 /Tuulia

Copyright (c)2017, All Rights Reserved.