Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

Puolimatkan Talli Puolimatkantie 244
04380 Tuusula

044-5044243 /Tuulia

puolimatkantalli@gmail.com

 

Tallin esittely 

Puolimatkan talli tarjoaa tehokasta opetusta pienissä ryhmissä osaavilla hevosilla ja poneilla. Tyytyväiset hevoset on turvallisia myös selästä.  

Tallin toiminnasta vastaa Tuulia Karilo, joka omistaa tallin miehensä kanssa. Pihalla häärii myös erinäinen joukko sukulaisia apuna korjaamassa ja kunnostamassa maatilan vanhaa pihapiiriä.

Hevosten hyvinvointiin on kiinnitetty erityistä huomiota. Hevoset ruokitaan neljästi päivässä ja vettä on tarjolla läpi vuoden myös ulkona. Hevosilla on 2-3 vapaapäivää viikossa.  Hevosia läpiratsastetaan ja niillä maastoillaan säännöllisesti. Tallilla käy viikoittain hieroja. 

 

Opettajaesittely

Tuulia

Tuulia ja ChristaTuulia ja Christa

 

Tuulialla on pitkä kokemus opettamisesta ratsastuskouluissa kuin myös yksityisten ratsukoiden valmentamisesta. Viime vuodet Tuulia on panostanut opettamiseen pienryhmissä.

Hevoskoulutus on hankittu jo vuonna 1996 Kiuruvedeltä ja jatkoa on seurannut 2004 Ypäjällä. Tuulialla on ollut hevosia vuodesta 1991.

Tuulian kiinnostuksenkohteita ovat kouluratsastus, istunnalla ja kevyillä avuilla vaikuttaminen ja nuoret hevoset. Suomenhevoset ovat lähellä sydäntä.

Tuulia opiskelee hevosyrittäjyyttä ja ratsastuksen didaktiikkaa. Syksyllä 2011 Tuulia valmistui Level 1 CR-ohjaajaksi.