Krista Mutasen tunnit


Vakio-opettaja Krista Mutanen on SRL:n ratsastuksenohjaaja ja valmentaja, kouluratsastustuomari sekä II-tason Centered riding-ohjaaja. Hän on kilpaillut viime vuosina kansallisella tasolla HeA-VaB-luokissa kouluratsastuksessa.

Krista Mutanen: "Intohimonani on kehontuntemuksen ja -hallinnan opettaminen ratsastajille. Jokainen istuntakursseille tuleva ratsastaa omalla tasollaan ja täsmennämme istuntaa sekä kouluratsastustehtävissä että mukautumisessa askellajeihin. Istunnan korjaaminen alkaa aina käynnissä, mutta työskentyn pääpaino on ravissa ja laukassa, koska reippaammissa askellajeissa ongelmakohdat näkyvät ja tuntuvat selvemmin."

Vakiotunnit

Krista Mutanen opettaa 2-4 henkilön pienryhmissä maanantaisin ja erikseen ilmoitettavina perjantai-iltoina. Tunnit ilmoitetaan facebookissa.

Hinnat:

yksityistunti 65 € /hlö 
2 henkilöä tunnilla 55 € /hlö 
3-4 henkilön tunti 45 € /hlö - vakituisille * 40 € /hlö

* Mesenaatti- tai kausikortin omistajat

Perjantai-iltaisin on mahdollisuus myös irtotunteihin, yksityistunteihin ja kahden henkilön tunteihin. Näistä kyselyt suoraan puolimatkantalli@gmail.com.

Tehoistuntakurssit

Opetus järjestetään enintään 4 henkilön ryhmissä. Opetusta on pääasiassa iltaisin, mahdollisuus sopimuksen mukaan myös päivätunteihin. Kurssi sisältää 3 t ratsastusta.

Asetus - taivutus – suoruus

Kurssilla käymme läpi ratsastajan istunnan vaikutusta hevosen tasapainoon ja harjoittelemme erilaisissa tehtävissä asettamista, taivuttamista ja hevosen suoristamista. Kurssi sisältää päivittäin tunnin ratsastusta neljän hengen ryhmässä.

Ratsastajan tasapaino ja mukautuminen hevosen liikkeeseen

Parannamme istuntaa ja tasapainoa kaikissa askellajeissa. Kurssi sisältää päivittäin tunnin ratsastusta neljän hengen ryhmässä.

Sivuttaisliikkeet

Kurssin tavoitteena on tunnistaa oman istunnan vaikutusta sivuttaisliikkeisiin, kuten pohkeenväistö ja avotaivutus. Kurssi sisältää päivittäin tunnin ratsastusta neljän hengen ryhmässä.

Istunta ja apujen käyttö

Kurssilla perehdymme erilaisiin ohjasotteisiin, painopisteen vaikutukseen, pohkeen käyttöön ja kommunikaatioon hevosen kanssa. Kurssi sisältää päivittäin tunnin ratsastusta neljän hengen ryhmässä.
 
Puolimatkan talli
Puolimatkantie 244, 04380 Tuusula
044-504 4243 /Tuulia

Copyright (c)2017, All Rights Reserved.